.

.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

LIVE LÒVA

    Des del projecte LÒVA, els alumnes de 2n d'ESO immersos en ell han colapsat hui i, per uns moments, la escala principal amb tot un desplegament de cintes adhesives plenes d'intensions, pensaments i somnis cap a LÒVA.

     I açò, només ha fet que començar!

    Si voleu conèixer LÒVA cliqueu ací.




dilluns, 26 d’octubre del 2015

HALLOWEEN A L'ART

           Quasi finalitzant la primera hora lectiva del dia d'avui, la classe d'Ernest de Dibuix Artístic de 2n de batxillerat envaia el corredor que dóna accès a la sala de profes per a començar a exposar els seus darrers treballs.
           La mostra ja exposada consisteix en tot un ventall de resolucions compositives al voltant de la anàlisi del crani humà. Les possibilitats plàstiques de les tècniques aquoses junt amb les dimensions de les obres, ofereixen una vistositat "terrorífica". Molt apropiat per a anar creant ambient per a  la festivitat de Halloween.


divendres, 23 d’octubre del 2015

INTERCANVI IES JOSEP DE RIBERA (XÀTIVA)-COONHERT LYCEUM (HAARLEM) DEL 25 AL 31 D’OCTUBRE DEL 2015


           Aquest proper diumenge 25 esperem a 15 alumnes holandesos junt amb 2 professores per a iniciar un intercanvi. Ja s’han establert els primers contactes i les expectatives són emocionants per tot el que comporta per a la comunitat educativa: estada amb les famílies, immersió de llengua estrangera, coneixement de cultures diferents, activitats conjuntes de diversa índole i, en definitiva, tot un seguit de bones sensacions.

           El programa de la setmana es presenta de la següent manera:

           Fins diumenge!