.

.

dimarts, 8 de març del 2016

COMMEMORACIÓ DEL DIA DE LA DONA EN EL SECOND ROUND

             Hui hem tingut un dia especial per a commemorar el dia de la dona. Des de 1a hora ja lluïem en la solapa els mini cartells plastificats que ens havíen preparat en Disseny.


            A 3a, hem rebut la visita dels alumnes d' Infantil del Teresa Coloma. Què meravella el compartir amb els més menuts el Second round. Com gaudíen de tot allò que veïen. I, han sigut protagonistes d'una gran expectació al vore'ls passejar-se per les nostres instal·lacions, tan menudets...

             Ens hem acomiadat i tot seguit, hem pujat al saló d'actes. Teníem preparada la projecció de la pel·lícula "Frida" per a les 11.10 hores en versió original i subtitulada al valencià per Toni Garcia. La pel·lícula, estrenada al 2002, fou guanyadora de dos Òscars i un Globus d'or.


             La complicada vida i arrebatadora personalitat de la famosa pintora mexicana Frida Kahlo magníficament interpretada per Salma Hayek, la direcció d'una altra magnífica dona Julie Taymor i la música inconfundible de Chavela Vargas marcan una pel·lícula que dignifica la dona.

              I, tot seguit, una desfilada de moda del dissenyador Antoni Sanegre Bordera de nom artístic Antoni Borsad. Al ser també alumne i triar-se companyes com a models, s'ha generat tot un rebombori. Ací us deixe unes quantes imatges per a què també gaudiu.

            fotos

            Antoni també ha sabut donar el seu especial homenatge a les dones.

           I, amb aquest acte i el reportatge fotogràfic posterior (n'hi havia que aprofitar el moment: l'escenari, vestuari, complements, maquillatge,...) hem conclòs el dia de la dona en el Second round.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada