.

.

divendres, 11 de març del 2016

XARRADA D' ANTIGUES ALUMNES

            Seguint el programa de Second Round, a les 11.10h ha donat inici al saló d'actes la xarrada d'antigues alumnes. Raquel Pau, Núria Aliaga i Paula Lapeña estan estudiant actualment a la Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD) i s'han oferit amablement a contar als nostres actuals alumnes de batxillerat d'arts com són els estudis de disseny que estan cursant, com van accedir a ells i quin tipus de títol rebran al acabar-los. 

          
          Amenitzades per una currada de presentació plena d'imatges i rialles varies, ha començat a parlar Núria sobre Gràfics, la ha seguida Paula amb Moda i per últim, Raquel amb Producte que, entre altres, ens ha contat de primera mà un dels seus productes que, tenim la sort de tindre'l exposat al centre dins el projecte expositiu Second Round.


             I, és que també s'han preocupat de portar-nos treballs per a què els puguerem apreciar en directe. El puntillisme dels bombons de la bossa de Núria han sabut crear admiració i aportar un exemple clar de funcionalitat de tècniques estudiades. 

             Quan li ha tocat el torn a Paula ha resultat tendre perquè un dels treballs aportava la presència del sector infantil com a model.

               Pareixíen unes autèntiques professionals! Segur que han animat a més d'un! I, com el dilluns està programada una visita a l'EASD, ja tenim als alumnes recarregats de preguntes a resoldrer.

              Gràcies xiques per vindre i contar-nos les vostres experiències! Fins prompte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada