.

.

dimecres, 24 de febrer del 2016

INVITACIÓ AL PROJECTE EXPOSITIU SECOND ROUND DEL RIBERA

    Com us anunciarem a principi de curs, ja tenim a la vista el "Second round". El departament d'Arts plàstiques us convida a la inauguració del projecte expositiu al nostre centre que tindrà lloc el proper dimecres 2 de març del 2016 a les 11.10 hores al saló d'actes. Una hora abans, ja ens podreu trobar en la cercarvila a la zona del Gran Teatre.

    Recordeu que aquest és un projecte, impulsat per la Universitat de València, que intenta reivindicar la transcendència de l'educació artística als centres d'ensenyament secundari posant-la en valor, i manifestant la reduïda presència de les arts als instituts per decicions governamentals que allunyen a la població de les seues veritables necessitats.

   Ací us deixe el programa que hem enllestit per a estos dies. Us esperem!


diumenge, 21 de febrer del 2016

VISITA A BOU DECORACIÓ

              El passat 12 de febrer, els alumnes de 2n de batxillerat de l'Artístic van gaudir de la visita a la tenda Bou ubicada al carrer República argentina, molt a prop del nostre centre. Havíen organitzat unes activitats promocionals i ens va parèixer interessant acudir-hi.

              Els alumnes van gaudir en directe de la elaboració i explicació de la pintura mural que, a partir d'ara lluirà en les parets cantoneres exteriors de la tenda, treballada amb pinzell i aerògraf. Amb aquest utensili també apreciaren el bon fer amb el maquillatge corporal. Algunes inclús es van atrevir a fer de models. Ahí tenim a Maria i a Gemma que van quedar d'allò més artístiques i felices!



divendres, 12 de febrer del 2016

JA TENIM GUANYADORA!

   Hola a tots i totes, gràcies per haver participat al concurs i fer-nos arribar les vostres propostes. És destacable la gran participació i esforç creatiu desplegat així que, hem aconseguit de direcció un segon premi per a PALOMA ORTIZ. I el primer premi és per a NATALIA LLARIO. Enhorabona!

   Ací us presentem el logo guanyador: